egN pe calea asta vreau si eu sa renunt la admin... Cu toate ca am cea mai mare activitate pe server si cu toate ca nu am dat ban fara poze...sau sa ma joc aiurea cu comenzile sunt luat la misto...injurat si batjocorit de copii de 14-15 ani ca skull si naikon...Naikon mi-a zis azi dimineatza ca sunt 'un admin de cacat' ...skull m-a luat la injuraturi ca i-am zis ca se prea nervos si sa nu mai dea atatea slay-uri...in fine...Nu mai are rost...Am vrut sa ajut serverul dar nu se poate fara sa fiu respectat...Si nu mai vreau sa accept jigniri din partea unor mucosi...daca vrei sa imi lasi slot ok..si multumesc...daca nu...ma conectez mai greu dar tot aici o sa joc pentru ca serverul asta merita pentru oamenii vechi de aici...
P.S.: Skull m-ai intrebat azi daca eu joc de 4 luni maxim pe server...afla ca atunci cand eu eram admin aici tu abia puneai mana pe mouse...
Si un sfat pentru egN...eu zic sa petreci mai mult timp pe server cu alte nume...sa vezi si tu ce poate pielea Zeilor skull,naikon si alti mititei dupa aici!
Respect Interconnect! Bafta!