Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
+9
Can't Touch This
NaikoN
exO | W>G
oltenia_force_one
SkuLL
aleCSz0r
Al mai Batran
Spp
Sp1d3r
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Al mai Batran
-> Moderator <-
-> Moderator
Al mai Batran

Numarul mesajelor : 84
Varsta : 37
Data de inscriere : 22/11/2008

Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: X(X(   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2008, 15:11

bai exodio...vad k tu te dai rotund...nu praf,ia nu te mai baga tu X(X( si tu naikoane dc *** nu ai dat poza aia de prima data ,trebuia sa faci tu ceva sa se ajunga aici sau ce X(X(X?!
Sus In jos
LaRRy

LaRRy

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2008, 15:14

ma, toate ca toate eu nu ma bag:D

dar ce cauta Mos Craciun ala in poza aia? :lol!:
Sus In jos
egN/sAd
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
egN/sAd

Numarul mesajelor : 196
Varsta : 36
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2008, 15:32

Admine suspendate - 10 zile la amandoi.

Nu comentati nici unul dupa topicul meu. !

11.Decembrie.2008 // 21.Decembrie.2008

pRaF# // Tq-NaikoN
Sus In jos
https://itfm.forumgratuit.ro
Tq-nILsBoY

Tq-nILsBoY

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 08/11/2008

MesajSubiect: Tq-nILsBoY   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2008, 20:45

Frate eu nush ce sa zic...chiar nu ma asteptam de la voi la asa ceva.....Sad eu nu tin cu nici'unu si nu iau pare la nimeni ca sunt fanii mei am2:D da eu cred ca a gresit mai mult naikon pt ca a injurat...si din cate am vazut si praf cauta motiv de cearta asa ca eu las decizia lui egn sau altor admini mai mari ca mn...
Sus In jos
CeP
-> Designer <-
-> Designer
CeP

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 07/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2008, 22:35

egN pe calea asta vreau si eu sa renunt la admin... Cu toate ca am cea mai mare activitate pe server si cu toate ca nu am dat ban fara poze...sau sa ma joc aiurea cu comenzile sunt luat la misto...injurat si batjocorit de copii de 14-15 ani ca skull si naikon...Naikon mi-a zis azi dimineatza ca sunt 'un admin de cacat' ...skull m-a luat la injuraturi ca i-am zis ca se prea nervos si sa nu mai dea atatea slay-uri...in fine...Nu mai are rost...Am vrut sa ajut serverul dar nu se poate fara sa fiu respectat...Si nu mai vreau sa accept jigniri din partea unor mucosi...daca vrei sa imi lasi slot ok..si multumesc...daca nu...ma conectez mai greu dar tot aici o sa joc pentru ca serverul asta merita pentru oamenii vechi de aici...
P.S.: Skull m-ai intrebat azi daca eu joc de 4 luni maxim pe server...afla ca atunci cand eu eram admin aici tu abia puneai mana pe mouse...
Si un sfat pentru egN...eu zic sa petreci mai mult timp pe server cu alte nume...sa vezi si tu ce poate pielea Zeilor skull,naikon si alti mititei dupa aici!
Respect Interconnect! Bafta!
Sus In jos
egN/sAd
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
egN/sAd

Numarul mesajelor : 196
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyVin 12 Dec 2008, 04:58

Topic Closed.

GL & HF
Sus In jos
https://itfm.forumgratuit.ro
aleCSz0r
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
aleCSz0r

Numarul mesajelor : 155
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 EmptyVin 12 Dec 2008, 19:07

eu nu sunt de acord cu decizia ta Neutral .... fie dar dak iar o luam cu dastea .... TOPIC CLOSED!
Sus In jos
http://www.f-it.tk/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!   Reclamatie  Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Reclamatie Tq-NaikoN !!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» rEcLamaTie :|
» reclamatie admin
» reclamatie
» Reclamatie Diesel !!!
» REclamatie -STAR-

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum