Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

REclamatie -STAR-

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
MyMyN

Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 27/11/2008

REclamatie -STAR- Empty
MesajSubiect: REclamatie -STAR-   REclamatie -STAR- EmptyMier 31 Dec 2008, 15:32

Deci era asa...intru pe serv fac poze lu rulz..le iau...el ma ia k de ce ii fac poze k e admin k il cunoaste pe egN..si k pot sami iau ban..k iam facut eu poze...Trecem peste asta ..apoi ma rugat praf sa iau niste poze..dau de vreo 3 ori...kte 3 mesahe de adm...aici am gresit...star ala nu inceta...a scos imunitate si mia dat kick el...apoi iam dat llama lu unu k facuse "o gluma" dupa el.. si pac- ban ...sper sa se ia masuri...uitativa cum vorbea Wink..ERA si PRAF PE SVR SA ZICA SI EL
Sus In jos
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

Numarul mesajelor : 95
Varsta : 36
Data de inscriere : 15/12/2008

REclamatie -STAR- Empty
MesajSubiect: Re: REclamatie -STAR-   REclamatie -STAR- EmptyMier 31 Dec 2008, 18:39

Star, MyMyN si-a facut treaba de admin.Nu a gresit cu nimica.
Poate ai uitat dar au fost prinsi 2 admini codati si au fost banati.
Nu zic ca rulz are coduri, ca il cunosc personal sta langa mine si egn, dar nu avea de unde sa stie.Nu stiu cum crezi tu, ca toti admini stiu ce anturaj avem noi.
Subiect incheiat.Sa nu deschidem certuri ca nu e bine asa de an nou Tongue Nu s-a scos nici un ban, nu s-a facut nimica...Trecem mai departe Twisted Evil
Sus In jos

REclamatie -STAR-
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Discutii despre forum :: Trash-
Mergi direct la: