Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Diesel !!!

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
d3za5t3r
-> Designer <-
-> Designer
d3za5t3r

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 07/11/2008

Reclamatie Diesel !!! Empty
MesajSubiect: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 22:57

Deci asta degeaba e admin...ca promoveaza aimu Smile)....descarcati demo asta....e mic dar cred ca destul de convingator..
http://www.urcaok.net/download3.php?file=99867

Astept pareri si optinii Tongue !!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 23:22

ai ceva la cap pritene eu nu vreau sa ma cert cu tine,sau cu alcineva .....dar in fine......am mai avut niste comflecte cu tine eu am crezut ca sa terminat tot...dar....... Neutral
Sus In jos
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

Numarul mesajelor : 95
Varsta : 36
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 23:43

Uite poza facute de mine cu egn pe server.
Dovada:

Reclamatie Diesel !!! Dedust20006tm3
Reclamatie Diesel !!! Dedust20007db4
Reclamatie Diesel !!! Dedust20008ut1

Ultima editare efectuata de catre crystygye in Dum 28 Dec 2008, 00:13, editata de 4 ori
Sus In jos
d3za5t3r
-> Designer <-
-> Designer
d3za5t3r

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 23:45

Si ce sa fac cu link'urile alea....alea sunt niste poze...pe care nici macar nu pot sa le vad !!!
Omu are aim nu wall....nu iese in poze aim !!! Wink nu mai vb aiurea daca nu stii nici sa faci un post calumea !!!
Sus In jos
d3za5t3r
-> Designer <-
-> Designer
d3za5t3r

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 23:49

a ....mda.....nu au nici o valoare....pozel alea pt mine ! Wink !

SI uitate la poza....si arata-mi si mie radaru unde il are....eu nu am mai vaz cs fara radar Wink......eu am mai spus asta odata !!!pare rau ca nu i'am facut si niste poze ieri cand i'am facut demo...sa vad daca are radar....
In fine....sper sa se uite toti adminii la demo ala...si sa luam impreuna toti admini o decizie...

Mah nu sunt kiar asa de ***** pe cat credeti voi...daca era sa dispara radaru cum zice el ca cik e de la rezolutie....ii disparea si lanterna din dreapta sus....nu doar radaru....ca radaru e de 20 de ori mai mare decat lanterna...laso dreaq de vrajal....sa dispara radar de larezolutie Neutral asta e premiera pt mine....p l m credeti ce vrei....EU raman la parerea ca DISEL E CODAT (AIM)
Sus In jos
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptySam 27 Dec 2008, 23:55

Dar ai ma rabdare si nu te mai enerva....Verificam in toate modurile posibil...
S-au facut poze acuma se vede demoul de mai multe persoane.
Sus In jos
egN/sAd
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
egN/sAd

Numarul mesajelor : 196
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptyDum 28 Dec 2008, 00:13

Banned. Admin sters din pacate pozele sunt putin neclare. Daca stam si cautam programul de modificat poze cs sunt destul de multe.. printre care sunt foarte proaste.. uitati-va la numele meu care trebuisa se vada normal din cate inteleg eu si pozele sunt super OK! n-are treaba grafica lui la pc cu pozele facut .. daca si le-a facut el cu pana lui e problema lui.

BannEd Server : CS.INTERCONNECT.RO
Admin STERS : Imi pare rau de tine Diesel dar pareai baiat de treaba pe server.
Toti se plang la demoul tau eu ma plang la poze ca nu imi plac cum arata + RADAR lipsa.
Sus In jos
https://itfm.forumgratuit.ro
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptyDum 28 Dec 2008, 00:21

Ok a recreat egN pe harta awp, facand un demo cu un AIM sa fim siguri.Se pare ca si adminul asta e codat.
Diesel are admin scos si ban pe ip dat tocmai acum 2 minute.
Multumim frumos membrilor care verifica alti jucatori/admini.
Topic inchis ca sa nu aduca cearta.Multumim inca o data si scuze daca am avut o alta parere la inceput, dar imi era cam greu sa cred ca banam 2 admini azi.
Sus In jos
aleCSz0r
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
aleCSz0r

Numarul mesajelor : 155
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! EmptyDum 28 Dec 2008, 02:58

hai sa postez si eu ceva chiar dak e inchis topicul ...

In legatura cu pozele:

pozele sunt iesite bn... si la faza cu radaru am observat k ai zis "eu nam vazut cs fara radar" ... te inseli la faza asta ...

dc nu are radar:

1. si la scos el
2. e de la cod (stiti si voi k unele coduri au radarul lor propriu sau nu au deloc)

Sus In jos
http://www.f-it.tk/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Diesel !!!   Reclamatie Diesel !!! Empty

Sus In jos

Reclamatie Diesel !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere up-grade --> Diesel