Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

rEcLamaTie :|

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

rEcLamaTie :| Empty
MesajSubiect: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyJoi 01 Ian 2009, 16:55

Numele Barfitorului: Prezervativ Folosit Shocked

"Infractoru`": bl1zz

Data si Ora Crimei : 1/1/2009 ora 6:30-7:00

Mah, nu vreau sa fiu rautacios, dar de cand joc pe srv pe bl1zz asta l`am vazut doar de cateva ori.Plus ca nu isi face treaba de admin, pt el nu conteaza parerea noastra, si cand se gaseste unu` mai cu tupeu sa`i spuna "adevarul" INCEPEM sa Suferim,sa il Stresam....Schimba harta cand vreau muschii lui,fara sa dea la vot, de...nu poate Domnu` sa sufere harta, n`avem ce face, trebuie sa ne supunem.

Chiar nu inteleg de ce are admin...de codati nu se ocupa,de lagari nici atat, cand injura cineva da kick, nu llama...

Cum ar zice daNN, cat de TRU frate Wink lol!
Sus In jos
mhI

mhI

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 34
Data de inscriere : 01/01/2009

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 10:07

DOVADAAA????
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 10:39

il am pe sharlen martor la "accident", pe el l`am intrebat primu` dak sa`i fac reclamatie lu` Mistar Inculpat:bounce: Shocked
Sus In jos
Can't Touch This
-> Moderator <-
-> Moderator
Can't Touch This

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 115
Data de inscriere : 21/11/2008

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 10:59

duamne ce nick:)))
Sus In jos
GR3U

Numarul mesajelor : 40
Data de inscriere : 30/12/2008

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 11:08

io zic sa'ti tragi prez mai bn pe cap si sa'ti vezi de treaba...se gaseste unu sa te prostdispuna de sarb. .. in plus sv a trecut pe steam si dak ramane asa o sa mai treaca ceva timp pana inculpatii, neinculpati o sa apara pe sv Wink
Sus In jos
bl1zz

bl1zz

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 34
Data de inscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 11:18

Unu la mana, "De cand joc pe serverul asta nu l`am vazut pe bl1zz..." etc... amice, eu daca te`am vazut de 2 ori pe acest server e bine si sunt sigur ca sunt destui care ma sustin cand zic ca eu sunt un jucator destul de activ...

Doi la mana, in ceea ce priveste codatzii... nu tre sa itzi dau tie explicatzii cum anume fac.. am doar administrator ceea ce inseamna ca doar pot sa observ jucatorii iar in caz ca e ceva in neregula le spun adminilor mai mari sa faca poze, sa dea ban etc.. Repet nu pot face poze , nu pot da ban ! "admin_llama" de care vorbesti tu nici atat..

Si desigur vorbesc pe admin_chat cu ei, nu tre sa vezi tu, nu sunt obligat sa arat la nimeni ce vorbesc cu ceilaltzi admini.

Trei la mana, harta de care spui tu era dust2_remake.. o harta absolut infecta si erau multzi care spuneau sa o schimb.. votemap nu putea fi folosit inca asa ca am schimbat pe dust2 simplu... Rezultatul: toata lumea era fericita dar s`a gasit "Caciulitza" folosita sa imi reproseze. Nu mi`au reprosat owneru..godu..moderatoru si imi reprosezi u... desigur e dreptul tau de jucator n`am ce sa contest...

Patru la mana, ai un nick care ma deranjeaza si tzi`am sugerat sa`l schimbi.. Faptul ca n`ai vazut sau pur si simplu ai ignorat acest lucru, m`a facut pe mine la randul meu sa te ignor ... Te`ai gandit la chestia asta?

P.S. Daca ownerul sau adminii mai mari doresc sa`mi suspende adminul pentru aceasta reclamatie, ok. Faceti`o.. nu o sa va reprosez nimic.. Merci de intelegere.

Wink
Sus In jos
egN/sAd
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
egN/sAd

Numarul mesajelor : 196
Varsta : 36
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| EmptyVin 02 Ian 2009, 12:01

Topic Closed.
Si domnule Prezervat vei zbura de pe forum din cauza nick-ului care il folosesti n-ai fost bine venit pe forum/server.

La revedere.
Sus In jos
https://itfm.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: rEcLamaTie :|   rEcLamaTie :| Empty

Sus In jos

rEcLamaTie :|
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Discutii despre forum :: Trash-