Unu la mana, "De cand joc pe serverul asta nu l`am vazut pe bl1zz..." etc... amice, eu daca te`am vazut de 2 ori pe acest server e bine si sunt sigur ca sunt destui care ma sustin cand zic ca eu sunt un jucator destul de activ...
Doi la mana, in ceea ce priveste codatzii... nu tre sa itzi dau tie explicatzii cum anume fac.. am doar administrator ceea ce inseamna ca doar pot sa observ jucatorii iar in caz ca e ceva in neregula le spun adminilor mai mari sa faca poze, sa dea ban etc.. Repet nu pot face poze , nu pot da ban ! "admin_llama" de care vorbesti tu nici atat..
Si desigur vorbesc pe admin_chat cu ei, nu tre sa vezi tu, nu sunt obligat sa arat la nimeni ce vorbesc cu ceilaltzi admini.
Trei la mana, harta de care spui tu era dust2_remake.. o harta absolut infecta si erau multzi care spuneau sa o schimb.. votemap nu putea fi folosit inca asa ca am schimbat pe dust2 simplu... Rezultatul: toata lumea era fericita dar s`a gasit "Caciulitza" folosita sa imi reproseze. Nu mi`au reprosat owneru..godu..moderatoru si imi reprosezi u... desigur e dreptul tau de jucator n`am ce sa contest...
Patru la mana, ai un nick care ma deranjeaza si tzi`am sugerat sa`l schimbi.. Faptul ca n`ai vazut sau pur si simplu ai ignorat acest lucru, m`a facut pe mine la randul meu sa te ignor ... Te`ai gandit la chestia asta?
P.S. Daca ownerul sau adminii mai mari doresc sa`mi suspende adminul pentru aceasta reclamatie, ok. Faceti`o.. nu o sa va reprosez nimic.. Merci de intelegere.