| reclamatie fan rnk | |
|
+8Nicio Problema | Paco vOdkA mhI CaFe DeL MaR FAN rNk biciu pe EX CeP Dizzy 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Dizzy -> Designer <-
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 36 Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 15:56 | |
| | |
|
| |
CeP -> Designer <-
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 36 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 16:15 | |
| um...nu mi se pare ceva grav...sincer...stii ca te love dizz dar nu mi se pare nimic aiurea.nici nu am fost pe server sa stiu mai bine.deci prefer sa nu ma pronuntz. se poate ierta totusi. e la inceput si el:P | |
|
| |
Dizzy -> Designer <-
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 16:32 | |
| daca e WiCKeDSicK, nu e cel pe care-l stiu eu cand era sv cu ff 1 (acum cateva zile), el si cu toti "fanii lui" isi bateau joc de CS... omorau coechipieri da' asta nu se pune ca nu am dovada | |
|
| |
biciu pe EX
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 17:19 | |
| pai la cat am zis si eu "coaeeeeeeeeee " sau "plmea" sau "dute-n plmea" tb sa am restrict pe srv =) idea e ca ai 20 de ani si probabil esti putsin fustrat..nush care e "buba"..ti-e greu cu femeile? nu mi se pare ceva iesit din comun,majoritatea adminilor si persoanelor vbesc asa..
nush ce sa zic.. eu nu te-am mai vazut,si cum ai aparut hap cu gura mare.. =) vrei sa detronezi adminii ? =) daca-tsi dadea slap ce? ai murit? =) zi-o pe aia.. ca "suferi de admin"..
nimic perspnal,imi place sa ma cert. | |
|
| |
FAN rNk
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 37 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: :) Joi 08 Ian 2009, 17:28 | |
| off dizzy .. esti 0 frate..voiams sa vad ce comenzi am si am zis sa fac pe un admin sa nu se supere playeri .. 1 la mana .. si 2 la mana decand am venit pe srv ai o prob cu mine da nu am stat sa iti fac reclamatie de cate 10000290942 de ori mai injurat... vb lu biciu .. esti prea frustrat in rest ce pot sa zici ms lu drn ptr helper va iubesc | |
|
| |
CaFe DeL MaR
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 37 Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: ................... Joi 08 Ian 2009, 17:48 | |
| | |
|
| |
mhI
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 34 Data de inscriere : 01/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 17:51 | |
| ..nu inteleg | |
|
| |
CaFe DeL MaR
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 37 Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: ................... Joi 08 Ian 2009, 17:52 | |
| | |
|
| |
vOdkA
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 35 Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 18:29 | |
| pt slap q 0 dmg:| kiar poti sa`ti pui plapupa`n kap la noapte si sa iti vezi d treaba dizzi....in fine;) io zik sa inchideti topicu` k e un fleak, mai ales k s`a lamurit situatia | |
|
| |
Nicio Problema | Paco
Numarul mesajelor : 20 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Joi 08 Ian 2009, 19:56 | |
| Pentru ca ti-a dat slap cu 0 dmg si pentru ca a afirmat ca "ti se vad coaele" tu faci reclamatie ?! nimic mai mult ... | |
|
| |
FAN rNk
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 37 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: vodka Joi 08 Ian 2009, 20:06 | |
| vodka a fost cel mai tare )) cu plapuma ) off ... dizzy dizzy | |
|
| |
rAAp-bAtYsTA
Numarul mesajelor : 46 Data de inscriere : 07/11/2008
| |
| |
CeP -> Designer <-
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 36 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Vin 09 Ian 2009, 01:39 | |
| Toate ca toate...Eu incerc sa ma inteleg cu toata lumea...dar nu va mai luati de Dizzy va rog...pana la urma are dreptate...si eu am 20 de ani biciule.vreo problema?cica frustrat sexual...uita-ti-va la cate jigniri ati adus baiatului asta...pt ce? Va rog sa va revizuiti comportmanetul si limbajul.nu se face asa...mai ales ca e coleg cu voi...e un admin totusi...si fan..ai grija cu comenzile alea..ca te-am vazut si eu folosindu-le aiurea... P.S.: si eu va iubesc.. [daia nu tin cu nimeni] | |
|
| |
Dizzy -> Designer <-
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Vin 09 Ian 2009, 06:57 | |
| - biciu pe EX a scris:
- pai la cat am zis si eu
"coaeeeeeeeeee " sau "plmea" sau "dute-n plmea" tb sa am restrict pe srv =) idea e ca ai 20 de ani si probabil esti putsin fustrat..nush care e "buba"..ti-e greu cu femeile? nu mi se pare ceva iesit din comun,majoritatea adminilor si persoanelor vbesc asa..
nush ce sa zic.. eu nu te-am mai vazut,si cum ai aparut hap cu gura mare.. =) vrei sa detronezi adminii ? =) daca-tsi dadea slap ce? ai murit? =) zi-o pe aia.. ca "suferi de admin"..
nimic perspnal,imi place sa ma cert. greu cu femeile? ) buna asta, buna! frate... vroiam sa joc CS... lasati-ma-n *** sa joc CS... cum am intrat pe sv 3 slap... dadeam rush sunteti admini sau mascarici? - FAN rNk a scris:
- off dizzy .. esti 0 frate..voiams sa vad ce comenzi am si am zis sa fac pe un admin sa nu se supere playeri .. 1 la mana .. si 2 la mana decand am venit pe srv ai o prob cu mine da nu am stat sa iti fac reclamatie de cate 10000290942 de ori mai injurat... vb lu biciu .. esti prea frustrat in rest ce pot sa zici ms lu drn ptr helper va iubesc
sunt 0? ms ms ai zis sa nu se supere playeri... da' eu nu-s om... da-ti tie slap ca sa incerci comenzile... vezi si amx_slay, amx_kick am o problema cu tine?... probabil nu sufar oamenii de genu' tau... ca sa nu zic 0 te-am injurat? slot am de 2 zile... daca injuram un admin din cate stiu aveam ban, nu? N-AI CU CINE FRATE, N-AI CU CINE! | |
|
| |
biciu pe EX
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Vin 09 Ian 2009, 09:39 | |
| hai coae ma lasi,crezi ca era cazu sa faca reclamatsie pt un kkt? | |
|
| |
drN -> InterConnecT <-
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 40 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Vin 09 Ian 2009, 09:47 | |
| Deci Iar incepem vad ca nu sa invatat nimeni minte dupa scnadalu intre dInTe si GR3U eu va mai pun odata link unde puteti sa vedeti Regulile adminilor si ale playerilor asa ca avaeti grija ca va Sanctionez de acum in colo nu mai tin cont cin e... click aici https://itfm.forumgratuit.ro/vtninterconnectro-f5/Iar mai jos aveti Accesul fiecarui admin in parte.. ;Owner ========= "abcdefghijklmopqrstu" "a" ;------------------------------------------------- ;God =========== "bcdefijmopqrstu" "a" ;------------------------------------------------- ;MOd =========== "bcdefijmopqrst" "a" ;------------------------------------------------- ;Adm =========== "bcefi" "a" ;------------------------------------------------- ;Helper =========== "bcei" "a" ;------------------------------------------------- ;Slot =========== "bi" "a" ;------------------------------------------------- ; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands) ; b - reservation (can join on reserved slots) ; c - amx_kick command ; d - amx_ban and amx_unban commands ; e - amx_slay and amx_slap commands ; f - amx_map command ; g - amx_cvar command (not all cvars will be available) ; h - amx_cfg command ; i - amx_chat and other chat commands ; j - amx_vote and other vote commands ; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command) ; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command) ; m - custom level A (for additional plugins) ; n - custom level B ; o - custom level C ; p - custom level D ; q - custom level E ; r - custom level F ; s - custom level G ; t - custom level H ; u - menu access | |
|
| |
Can't Touch This -> Moderator <-
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 115 Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie fan rnk Lun 12 Ian 2009, 08:59 | |
| | |
|
| |
0peL
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 04/01/2009
| |
| |