Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

Numarul mesajelor : 95
Varsta : 36
Data de inscriere : 15/12/2008

Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) Empty
MesajSubiect: Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) EmptyDum 28 Dec 2008, 00:48

Din cauza ca deja am banat 2 admini din cauza codurilor si din cauza ca serverul nu prea mai tine, iar lumea nu doneaza, trebuie sa aplicam urmatorul "proiect".

Avem nevoie deocamdata de 20 de admini pentru serverul de counter-strike.
Adminul se va plati cu 5 ron lunar.

De ce 20? Pentru ca 20 de admini * 5 ron = 100 ron lunar (asa vom cumpara piese pentru server lunar.macar in modul asta facem serverul in 5 luni,fara alte donatii).

Reguli plata:
-pentru admin nou, plata se face inainte primirii adminului.adica platesti si primesti adminul.nu se va da admin inainte de primirea banilor.
-trebuie sa se tina minte data la care ati primit adminul.noi oricum vom nota, dar sa nu uita-ti.cand s-a implinit o luna aveti maxim 2 zile la dispozitie sa platiti adminul (deci recomand platirea adminului cu 2-3 zile inainte de implinirea lunii de admin).

Reguli admini:
-daca sunteti prinsi cu orice fel de coduri, stergere admin + ban chiar daca ati platit, si nu vi se va da bani inapoi!
-trebuie sa fiti activi (nu cerem 8 ore pe zi sau ceva in gen), dar macar la 2 zile sa aveti si voi 4-5 ore jucate.Vom fi mai iertatori din cauza ca vom avea multi admini, deci speram sa fie ordine mereu pe server.
-daca nu va comportati ca admini pe server direct ban + stergere admin, fara bani inapoiati.Daca sunteti admini nu aveti dreptul sa jucati cu coduri, sa injurati membri servarului, sa va bateti joc de lume,etc. Aveti comenzi (llama,kick,ban), folositi-le, dar nu faceti circ pe server.
-restul regulilor pentru admini sunt afisate sau se pot afla pe forum
-daca vi s-a facut reclamatie, ca ati banat aiurea fara dovezi, absolut nimica care sa faca un admin sa dea ban, veti ramane fara admin
------------------------------

Cine doreste admin sa posteze urmatoarele aicea:

Nick= numele cu care va juca pe server mereu
Adresa email= adresa de email unde poate fi contactat cand este nevoie

Foarte important! Oricine poate primi admin (exclusi cei banati).Dar asta nu inseamna ca toti se vor comporta ca admin si vor ramane cu el!! Daca respectati regulile nu avem nimica impotriva, chiar va multumim ca ajutati serverul!.

Dupa ce postati, veti fi contactati de mine sau egN pe messenger pentru a va lua ip-ul si banii.

Ultima editare efectuata de catre Crysty Gye | W&gt;G&a in Lun 05 Ian 2009, 09:38, editata de 2 ori
Sus In jos
egN/sAd
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT
egN/sAd

Numarul mesajelor : 196
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) EmptyMar 30 Dec 2008, 12:22

Pentru Owner :

1. Se plateste o taxa de 30 Ron Lunar.
2. Se RESPECTA REGULAMENTUL INTERCONNECT.
3. Nu se respecta regulamentul adminul se va sterge.
4. Trebuie sa fi vazut de jucatori/admini ca esti un om jucator ok.

La Revedere si te asteptam cu post nou.
Sus In jos
https://itfm.forumgratuit.ro
crystygye
-> InterConnecT <-
-> InterConnecT

Numarul mesajelor : 95
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) EmptySam 10 Ian 2009, 12:56

bogdamosu este un id de mess invalid.
Te rog posteaza id de mess corect.
--
Restul persoanelor le-am contactat pentru admin.
Din toti care au postat aicea, 3-4 au platit admin.
--

Va rog frumos cine nu doreste cu adevarat admin, sa nu mai posteze ca sa imi piarda timpul degeaba!!!
Cititi primul post de 2 ori si daca vreti cu adevarat atunci, raspundeti aicea in topic
Sus In jos

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Admin   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) EmptyJoi 15 Ian 2009, 12:36

Ash Vrea Shi Eu Admin Pe Sv Asta Daca Se Poate.Pe Numele "aVaRaR."Id Meu Este razvan_sitea.Dau Accept La Toti.
Sus In jos
Ghiocelul Salbatic

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 10/05/2010

MesajSubiect: Cerere admin   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) EmptyLun 10 Mai 2010, 18:59

As vrea si eu admin pe aceste server , imi place foarte mult si as vrea sa ajut si eu la ridicarea acestuia !!!
Puteti sa ma contactati ori pe forum ori pe steam , user dracul_21
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )   Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! ) Empty

Sus In jos

Cereri admin!! (Avem nevoie de admini!! )
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cereri admin
» Lista Admini / As vrea sa stiu si eu lista de admini
» Model Cereri Unban
» ce mai cereri de slot/up-grade/etc
» Regulament Admini.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Discutii despre serverul de CS :: Cerere Admin/Slot-
Mergi direct la: